Krásný nový rok 2021 - Nadační fond - Slza zvířat “An animal’s tear”

Přejít na obsah
Vážení přátelé, kolegové, sponzoři, sledující, držící palce.. Rádi bychom poděkovali všem, kteří nám jakkoliv a to i jen pozitivním slovem v tomto roce pomohli.. Nicméně je vás takové množství, že bychom nezvládli vypsat všechny. Což je úžasná zpráva!  Protože jak jsme již jednou zmínili.. Slza je jen kapka v moři, oceánem jste vy!
Proto prosím přijměte omluvu, pokud nebudete mezi označenými a budeme rádi, když nám pod příspěvek napíšete, ať každý vidí, že i vy jste úžasní.
Jmenovitě tedy děkujeme v tomto roce celé Miss Czech Republic, zejména dvěma úžasným slečnám Miss World Czech Republic 2020 Karolínka Kopíncová a Miss Supranational Czech Republic 2020 Angelika Kostyshynová. Dále také Samu Dolcemu za pomoc, autodopravě Kudělka, úžasným sponzorům Nestlé Purina, kapele Melodica, Bolly Ladies, Saffron Tribe, 4TETy, Duo Marlen, útulkům a organizacím Galgo v nouzi, Azyl Lucky, Útulek Jimlín, Útulek Klášterec nad Ohří, Loz Olomouc ČR, zpěvačkám Tereza Taliánová, Marie Rezlerová, dále A2Z studio, , autoškola Emco, Klenoty Teplice, Filip Gregor, Lekarna.cz, kouzelník Hopsík, Beauty Girl Junior, JUDr. Markétě Tukinské, našim krásným hosteskám a celému týmu Slzy zvířat. Je Vás prostě moc a moc a je to naprosto úžasné, protože nezvládnout vypsat vše znamená, že svět není tak špatný a že je stále mnoho z vás, kteří se snaží plnit sny o teplých pelíšcích a plných bříškách..
Všem vám přejeme krásný a klidný vstup do Nového roku, bez stresu, bez obav.. Jen s láskou a srdcem na dlani. Šťastný Nový rok!
Návrat na obsah